SEA BAND PAHOINVOINTI RANNEKE JA TUTKIMUKSET


Pahoinvoinnin ennaltaehkäisyyn ja hoitoon kehitetyt akupunktiorannekkeet lisäävät painetta P6 (Nei-Kuan) akupisteeseen molemmissa ranteissa.

"Hoidossa ranteen sisäsivulta etsitään akupiste, jonka kiinalainen nimitys on neiguan. Siitä pisteestä stimuloidaan ranteen hermoja. Tällä on osoitettu olevan pahoinvointia lieventävä vaikutus, kertoo akupunktiolääkäri Jyrki Sihvonen." - YLE Terveys, akupunktiosta apua raskauspahoinvointiin.

Sea Band pahoinvointi ranneke on kliinisesti tutkittuPahoinvointirannekkeet ovat kliinisesti tutkitut. Kliininen tutkimus tarkoittaa terveydenhuollossa ja lääketieteessä tieteellistä menetelmää käyttäen tehtävää terveyteen liittyvää tutkimusta. Vuonna 1988 julkaistiin ensimmäinen kliininen tutkimus, jossa osoitettiin, että akupisteitä stimuloimalla voidaan hoitaa tehokkaasti pahoinvoinnista kärsiviä.

Isossa-Britanniassa tehdyssä tutkimuksessa professori John Dundee työryhmineen Queen'sin yliopistosta Belfastista osoitti että pahoinvointirannekkeet toimivat tehokkaasti raskauspahoinvoinnin hoidossa. Tutkimuksessa selvisi, että rannekkeita käyttävät kärsivät merkittävästi vähemmän pahoinvoinmista ja oksentelusta, kuin ne, jotka eivät käyttäneet. Tutkimus julkaistiin The Journal of the Royal Society of Medicine lehdessä.

Viimeisessä tutkimuksessa todettiin, että aamupahoinvointi helpotti 70% naisista, jotka käyttivät ranneketta. Mikä parasta, tutkimuksessa kävi ilmi myös, että näitä rannekkeita käyttävillä naisilla oli vähemmän ahdistuneisuutta, masennusta ja vihamielisyyttä!

Turvallinen odottavalle äidille?Sea Band pahoinvointi ranneke on lääkkeetön hoitomuoto pahoinvointiin.

Kuten edellä on mainittu, pahoinvointirannekkeet ovat lääkkeetön vaihtoehto ja siksi hyvin suositeltavia raskaudenaikaisen pahoinoinnin helpottamiseen. Rannekkeiden käytöstä ei aiheudu lääkkeille tyypillisiä sivuvaikutuksia kuten väsymystä, pahoinvointia, ripulia, ihottumaa  tai tarkkaavaisuuden vähenemistä.

Odottavalle äideille, joista suurin osa kärsii alkuraskauden pahoinvoinnista, rannekkeet ovat erittäin hyvä vaihtoehto. Rannekkeiden avulla raskauspahoinvoinnin helpottaminen ei vaaranna lapsen eikä äidin terveyttä millään tavalla - päinvastoin. Usein rannekkeiden vaikutuksesta ruokahalu paranee ja siten myös  monipuolistuu. Oikeanlaisen ravitsemuksen tärkeyttä raskausaikana kun ei koskaan voi korostaa liikaa. Varsinkin kun kyse on kahden ihmisen hyvinvoinnista - äidin ja sikiön. Hyvä ravitsemus raskauden aikana takaa sikiön turvallisen kasvun ja kehityksen.

Kun äiti voi hyvin, myös mieliala kohenee ja odottava äiti selviää paremmin arkielämän pyörityksestä. Näin äiti välttyy ylimääräiseltä stressiltä ja molempien, äidin ja lapsen, on hyvä olla.

Pahoinvointirannekkeita voi käyttää aina kun pahoinvointia esiintyy. Rannekkeet ovat pestävät ja uudelleenkäytettävät.

» Tutustu myös käyttäjien omakohtaisiin kokemuksiin.

Kokemuksia rannekkeista:

"Toimi hyvin kun niitä piti 24 h, otin pois vaan suihkun ajaksi. Pahoinvointi kesti rv 13+ saakka, pahoinvointirannekkeilla oksentelu poistui mutta kuvotus jäi. Niistä oli iso apu!"